Taxi Antwerpen

Uw taxi voor Antwerpen en omgeving. Professionele chauffeurs. U wordt vlot, veilig en comfortabel naar uw bestemming gebracht.

taxibestuurder
Taxivervoer Antwerpen uw partner voor luchthavenvervoer naar Zaventem, Charleroi, Eindhoven en vele andere luchthavens.
Taxi Local bvba
Constant De Jongstraat 44 glv
B-2170 Merksem

Tel: 0465 80 76 83

Email: info@taxivervoer-antwerpen.be

Taxi in Antwerpen tegen scherpe prijzen

  • ondernemingen
    Taxi voor
    bedrijven

personenvervoer & dringende documenten & pakjes

professioneel discreet vervoer voor bedrijven ondernemingen zakelijk personenvervoer

Taxivervoer Antwerpen Taxi diensten voor bedrijven

Voor uw bezoekers, belangrijke klanten of leveranciers, managers zijn wij uw ideale partner in professioneel personenvervoer. Taxivervoer Antwerpen selecteert zorgvuldig zijn chauffeurs. Wij bieden een aangename comfortabele rit naar alle bestemmingen in binnen- of buitenland. Al onze voertuigen hebben verdonkerde ruiten, zijn proper en ontsmet. Wij rijden uw belangrijke gasten vlot en veilig naar hun bestemming. Bekwaam en discreet.

Voor regelmatige personenvervoer kunnen forfaitaire prijzen worden overeengekomen. U kan een factuur krijgen die u fiscaal kan inbrengen.

Receptie, bedrijfsfeest, evenement

Wordt er een glaasje gedronken op uw bedrijfsfeest dan zorgt Taxivervoer Antwerpen voor een veilige rit naar huis van uw gasten. Met een Taxi heeft u geen parkeerproblemen of parkeerkosten. Wat in de grote steden tijd uitspaart. Voor groepen kunnen wij pendeldiensten inleggen. Met onze ervaring en expertise brengen wij uw gevolg zorgenloos naar de gewenste bestemming op tijd, comfortabel en veilig.
Wij kunnen ook wachten of uw passagiers op wel afgesproken tijdstippen en plekken komen oppikken. Extra service als de personen bijvoorbeeld in het luchthavengebouw gaan ophalen kan ook, dit verrekenen wij tegen een correcte all-in prijs.

Taxi snelkoerier dienst

Vanuit de regio Antwerpen inclusief de Antwerpse haven kunnen wij al uw kleine en grote pakketten vervoeren naar binnen- en buitenland. In onze minibusjes hebben wij plaats voor het volume van 2 pakketten aan goederen. Snelkoerier betekent vervoer van deur tot deur. Uw pakket komt gegarandeert en zonder omwegen op de plaats van bestemming aan. Voor de prijs wordt in eerste instantie rekening gehouden met het aantal kilometers en pas is een 2de plaats met het aantal pakketten. Het is eveneens mogelijk om pakketten op te halen en te bezorgen op verschillende adressen. Doordat u voor een 'directe' levering kan kiezen zijn wij meestal de snelste oplossing. Time is money!

prof vervoer van personen

Professioneel personenvervoer

Topservice voor een betrouwbare rit
personenvervoer groepen

Pendeldienst voor groepen

Voor grotere groepen leggen wij een shuttle-dienst in
business diner

Business lunch

Onze professionele Bob brengt uw genodigden veilig terug
documenten

Bedrijfsdocumenten

vervoer van dringende documenten
jachthaven

Jachthaven

Wij brengen u naar alle havens

Het comfortabele mobiele kantoor

Tegenwoordig staan we heel wat stil op de baan. Bijvoorbeeld op de as Antwerpen - Brussel, wordt uw reistijd soms door de files verlengd met 1,5 tot 2 uur per traject tijdens de "werkuren". Heen en terug ben je soms 3 uur kwijt. En Antwerpen - Brussel is maar een voorbeeld uit ons Belgisch verkeersinfarct. I.p.v. uw bedrijf te leiden, lijdt uw bedrijf onder de verloren tijd. En Time is Money. De fiets wordt tegenwoordig gepromoot als bedrijfsvervoermiddel. Hmm, met de fiets van Antwerpen naar Brussel, in uw mooie kleren en met uw laptop en uw documenten ergens achteraan? We hebben ook nog ons typisch Belgisch weertje, kortom u ziet de bui al hangen. Die bui wordt dan misschien "The sky is the limit" =).


Wij zien vanuit onze comfortabele berline die bui ook wel, maar dat is het dan ook. Als passagier zit u comfortabel en ruim. Via de lokale hotspot heeft u WiFi waardoor u op uw laptop kan verder werken. U zit in een ruimte met verdonkerde ruiten langs de buitenzijde waardoor u afgeschermd bent van de buitenwereld. De auto's hebben een geluidswerende akoestiek waardoor u comfortabel een telefoongesprek kan voeren. Een paar van onze normen; veiligheid, comfort, stiptheid, beleefdheid, bekwaamheid. De onkosten van het vervoer kan u fiscaal inbrengen. Heeft u regelmatig passagiers voor ons, al dan niet vaste passagiers, dan maken we u een offerte op maat waardoor uw kostprijs nog daalt.


Moeten er daarnaast nog documenten of andere dringende bagage of urgente pakjes mee. Wij zijn flexibel en zorgen steeds voor een adequate oplossing, soms zelfs out of the box.


Havenvervoer

Wij kennen onze weg in de grote havens. Heeft u een dringend document dat naar een schip moet gebracht worden, dan kan u op onze diensten rekenen. Wij brengen ook personen van en naar boten, hotels, adminstratieve overheidsdiensten, ... soms telt elke minuut. Een professionele vervoerspartner als Taxivervoer Antwerpen zorgt ervoor dat uw lading niet te lang aan de ketting blijft.

Taxivervoer Antwerpen

Uw partner voor zakelijk vervoer

Professioneel rijgedrag

Veiligheid is prioriteit. Wij rijden vlot en verantwoordelijk naar uw bestemming

Bespaar tijd tijdens uw werkuren

Gebruik uw tijd optimaal tijdens uw werkdag. Tijd is kostbaar

Blijf online bereikbaar

U stapt in de wagen en kan blijven doorwerken, geen tijdsverlies

Binnen- en buitenland

Onze chauffeurdiensten stoppen niet aan de grens, voor binnen- en buitenland

Reserveer uw rit of vraag een vrijblijvende offerte aanreserveer contact

Taxivervoer Antwerpen vervoer voor bedrijven

vervoer voor bedrijven

Directievervoer

Vervoer van het management
prof meeting

Business meetings

Veilig van de ene locatie naar de andere
luchthavenvervoer bedrijven

Luchthavenvervoer

Luchthavenvervoer voor bedrijven
dringende documenten

Dringende documenten

Bezorgen van dringende documenten